Beton cire Amstelveen

Voor particuliere opdrachtgevers hebben we de badkamers en toiletten voorzien van een beton cire afwerking in de kleur Nevel van Via E studio. 

Het laagje is 2 tot 3 mm dik. Bij beton ciré op de vloer zijn aanpassingen van de deuren dus niet nodig. beton ciré  is een uit Frankrijk afkomstige betonstuc. De letterlijke vertaling van beton-ciré is gewreven beton. Na droging en afwerking wordt de cementmortel tot een steenachtig stuc: het beton ciré. Door de unieke samenstelling en vele verschillende mogelijkheden, is het een ideaal product voor elke ruimte in uw huis! Fotoos volgen binnenkort

Wil meer weten over onze activiteiten bel naar 06-154.299.78  of mail naar info@ecowonen.net

Ecowonen is lid van de NOA (Nederlandse vereniging van Ondernemers in de Afbouwsector) en werkt met de Afbouwgarantie, opgesteld door de NOA in samenwerking met Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond.