Sinds 1984 heeft Claytec zich toegelegd op leembouw, geworteld in het ambachtelijke bouwen, het handwerk. Wij hebben onze ervaring en competentie met betrekking tot het bouwmateriaal ontwikkeld tot een uitgebreide, up-to-date kennis. Claytec levert onder andere Clayfix Kleurleem en leemverf, Yosima leempleisters, Stampleem, Leembouwplaten, Leemstenen en metselspecie, binnenisolatieplaten, Producten voor vakwerk restauratie, Ruwe leem en leemvulling en Primers en Hechtleem.

Lemen ruimtes hebben karakter. Hun kenmerken zijn de natuurlijke, diepgaande schoonheid, eerlijkheid en duurzaamheid. In deze ruimtes zorgt leem voor een gezond binnenklimaat en een aangename woonsfeer.
Leem ontziet de natuurlijke hulpbronnen en het milieu als bijna geen enkel ander bouwmateriaal. Ook is leem de authentieke bouwstof van oude huizen.

Claytec wordt in Nederland vertegenwoordigd door EKOPLUS Bouwstoffen.EKOPLUS levert het brede leem-assortiment aan klanten in Nederland. Vanzelfsprekend kunt u hier ook terecht voor informatie en ondersteuning met betrekking tot al uw leembouw-activiteiten. De ecologische waarde van de hedendaagse bouw is een belangrijk uitgangspunt, evenals het leveren van een hoogwaardige en zuinige bouwstof. Naast het uitvoeren van restauraties met leem ziet EKOPLUS de mogelijkheden binnen de moderne architectuur om comfort, duurzaamheid en energiebesparing samen te laten gaan met innovatieve ontwerpen.

Ecowonen Leembouw en Tadelakt is een goede verwerker gebleken van de Claytec producten, wij weten de materialen op vakkundige manier in uw interieur toe te passen. Wil je meer weten over mogelijkheden met Claytec?, Mail dan naar info@ecowonen.net of bel naar 06-15429978