Claytec Stampleem Elementen

Nieuw: Claytec Stampleem onderdelen en elementen.

In nauwe technische samenwerking met het Oostenrijkse Eder heeft Claytec een innovatief en baanbrekend nieuw product ontwikkeld. De vervaardiging van Claytec componenten en elementen die volgens specifieke wensen van de klant geramd-klaar is, Iedere belanghebbende partij kan nu beschikken over de indrukwekkende creatieve mogelijkheden van aangestampte aarde bouw en deze makkelijk realiseren.

de esthetische eigenschappen van aangestampte aarde zijn uniek Zijn karakteristieke horizontale gelaagdheid brengt tegelijkertijd diepe rust en sequentiële dynamiek. Een geramd aarde is door zijn monolithische karakter van een ontwerp element met het gewicht. In combinatie met “technische”-stijl materialen zoals glas, beton en staal resulteert in een uniek contrast, hout en andere natuurlijke materialen een harmonieus samenspel. De archaïsche aanwezigheid van een aangestampte aarde wand is een sterke creatieve unieke eigenschap, is de bouw van een dergelijke wand tot nu toe altijd geassocieerd met grote inspanning. Tenslotte voor de bereiding een speciaal versterkte behuizing enorme kracht voor compressie en relatief lange droogtijden nodig.Dit alles samen kan niet worden gerealiseerd op elke plaats gemakkelijk.

Ongeacht de fysieke kenmerken, ruimtelijke en temporele beperkingen van het bouwproject, kan Claytec-geramd vervaardigde elementen maken. Samen met de zeer gespecialiseerde Oostenrijkse fabrikant Eder (Inpure) hebben ze een fabriek productieproces waarmee geramd aarde onderdelen en componenten “op maat” te produceren op voorhand.

De hoge kwaliteit en druksterkte en een lage krimp van de Claytec Stampflehme-verenigd met de perfecte productie in de fabriek Inpure Eder kunnen de vervaardiging van afgewerkte puree en gedroogde componenten. Deze kunnen in vrijwel elke maat, aangepast aan de conditie van de bouwplaats nauwkeurig vervaardigd plan. 

Dankzij elektronisch gestuurde bekisting productie zijn naast afschuiving muren en gevels in verschillende afmetingen, met inbegrip elementen zoals banken, tellers en nog veel meer ontworpen om vrij vorm te geven mogelijk. Zelfs de kleur van de karakteristieke lijnen kunnen worden gepland in het kleinste detail.Voor meer informatie kan je ons bellen op 06-15429978 of mailen op info@ecowonen.net