Het toepassen van decoratieve stukadoors en schilders technieken zit in de vingers bij Ecowonen, Nu hebben we onze portfolio uitgebreid met de technieken die er in omloop zijn van het Italiaanse Novacolor. Speciaal in Nederland te koop via Groothandel A.G.N.N in Emmen

Novacolor heeft een groot gamma aan producten die we nu ook kunnen inzetten bij onze particuliere en zakelijke opdrachtgevers,  De Novacolor-producten zijn erg onderscheidend en bieden bijvoorbeeld een roesteffect voor in en buiten het huis, alsook vele andere afwerkingen, variërend van een betonlookvloer en -wandsysteem, metallic pleisters en verven en vele stuctechnieken.

A red wall in a white designet ambience

Ironic is een interieur oxide metal finish

Ironic is een watergedragen verf systeem bestaande uit een ijzer reactive verf (ironic fondo N39001) en een roest activator (ironic liquido e N391001). De toepassing van de roest activator over de ijzer reactive verf versnel een echt oxidatie proces om mooie prachtige verroeste afwerkingen te creeren op bijna elke ondergrond. Een stedelijke stijl komt tot leven in binnenruimtes maar is ook buiten toepasbaar op bijvoorbeeld wandpanelen.

Bekijk hier de technische specificaties.

Safety_Data_Sheet_Ironic_Fondo_[eng]

Technical_Material_ironic_[eng]

Wil meer weten over Ironic of  ander decoratief stuc en schilderwerk in uw woning? Ecowonen heeft de expertise uw woning te voorzien van de meest prachtige afwerkingen die nu in omloop zijn. Zoals:

  • Betoncire
  • Tadelakt
  • Stucdeco
  • Beal Mortex
  • Novacolor
  • Leemfinish
  • Stucco Listro

Wil je graag een offerte of heb je interesse in advies, mail naar info@ecowonen.net of bel met Peter van Hemert

Direct advies