Op 14 oktober presenteert Claytec zijn nieuwe producten, In Eindhoven bij Eigenheym Natuurlijk Wonen.  Claytec is Sinds 1984 toegelegd op leembouw en leemproducten geworteld in het ambachtelijke bouwen.

Sinds 2010 bestaat de samenwerking met EKOPLUS, de Nederlandse groothandel voor leembouwstoffen. EKOPLUS levert het brede leem-assortiment aan klanten in Nederland. Vanzelfsprekend kunt u hier ook terecht voor informatie en ondersteuning met betrekking tot al uw leembouw-activiteiten. De ecologische waarde van de hedendaagse bouw is een belangrijk uitgangspunt, evenals het leveren van een hoogwaardige en zuinige bouwstof. Naast het uitvoeren van restauraties met leem ziet EKOPLUS de mogelijkheden binnen de moderne architectuur om comfort, duurzaamheid en energiebesparing samen te laten gaan met innovatieve ontwerpen.

intro6

 

Tijdens de CLAYTEC presentatie focussen we voornamelijk op onze nieuwe afwerkproducten.

Onze CLAYTEC-deskundigen Tom de Vil van Ecobouw Devil, Emmanuel Laugs van Ekoplus Bouwstoffen en Marc en Bas Witte van Eigenheym geven per product uitleg over de toepassingen,  verkooptips en er is gelegenheid de materialen uit te proberen.

b5cbfd67dd

 

Aanmelding: Vòòr 7 oktober door op deze mail te reageren a.h.v. bijgevoegd inschrijfformulier of

via +31(0)43 3020209

Kosten: De deelname aan de CLAYTEC presentatie is gratis. Inschrijving verplicht.

Meer weten? Lees bijgevoegd programma of bel ons op +31(0)43 3020209

We verheugen ons om je te ontmoeten en om je inzicht te bieden in onze producten

inschrijfformulier-claytec-presentatie-2016
presentatie-producten-claytec-eindhoven-2016

Wil je meer weten over Leem toepassingen in je interieur, en wat wij van Ecowonen hirin kunnen betekenen?

Stuur een mail naar info@ecowonen.net of neem telefonisch kontakt met ons op

Telefoon 0575-779.729 of mobiel 06-154.299.78

Direct advies