Marrakech Walls badkamer in Arnhem

Gestart met de afwerking van een badkamer in Marrakech Walls van Pure and Original, Met de Marrakech Walls geeft u de muren een stoere betonlook of de exclusieve Tadelakt look. Een stoere of juist een luxueuze sfeer in uw woning.

In deze woning in Arnhem, gaan we de badkamer en toilet afwerken in de Chalk White kleur. Bij het aanbrengen van de verf kunt u deze op diverse eindresultaten behalen:

  • Een afwerking met subtiele kleurnuance met één laag Marrakech Walls.
  • Extra diepte en reliëf met twee lagen Marrakech Walls.
  • Tadelakt look met zachte glans als afgewerkt met kalkzeep of in hoogglans met de was
  • Waterafstotend en afwasbaar na verzadiging met de eco sealer
  • Een super hoogglans door de was te gebruiken.

Kies de stijl die je wilt

De betonlook, Marrakech Walls, Stuc and Straff, Beton Cire of Stucdeco is toepasbaar in verschillende stijlen. Met de juiste combinaties en accessoires creëer je zelf de stijl die je wilt

De kleur is bepalend om een specifieke sfeer in het interieur te realiseren en daar kunt u bij de keuze voor Beton Cire of Stucdeco natuurlijk rekening mee houden. Er zijn werkelijk tientallen kleuren om een keuze uit te maken. Zo is er altijd een kleur beschikbaar die perfect aansluit bij de sfeer die u in het interieur wenst te realiseren.

Ecowonen is niet aansprakelijk voor kleurverschillen in aangeboden staal en eindresultaat, de tekening kan drukker of rustiger gemaakt worden door de manier van opzetten alleen niet volgens een bepaald patroon of tekening, de producten die we verwerken zijn van hoge kwaliteit, Je kan bij ons dus een objectief en zo eerlijk mogelijk advies verwachten. Maar wij zijn er niet aansprakelijk wanneer het resultaat in de tekening niet geheel naar wens is.

Wil je meer weten over Marrakech Walls toepassingen in je interieur?

Stuur een mail naar info@ecowonen.net of neem telefonisch kontakt met ons op

Telefoon 0575-779.729 of mobiel 06-154.299.78

Ik wil een offerte