Metalstuc

MetalStuc is een nieuwe luxe afwerking voor vloer, wand en object. Deze stuclaag van circa 1,5 mm op metaalbasis is verkrijgbaar in 8 basisvarianten: Messing, Koper, Brons, Zink, Alluminium, Tin, IJzer, Roest en Groen Oxide.

De materialen zijn ook onderling te combineren waardoor vele verschillende effecten en kleurscharkeringen mogelijk zijn.Metal Stuc kan op verschillende wijzen worden verwerkt; van opvallend stoer en rauw met veel effect tot subtiel,
warm en natuurlijk. Met Metal Stuc maak je van een wand, vloer of object echt een bijzonder item in je interieur.

Ecowonen heeft de expertise in huis om zeer speciale decoratieve technieken toe te passen in je interieur. Woonkamers, keukens, badkamers, kantoren: allemaal krijgen ze een mooiere uitstraling door stijlvolle en bijzondere af werkings technieken. Deze worden vaak aangebracht nadat de wanden reeds voorzien zijn van een gladde basislaag. Verschillende manieren van afwerkingen mogelijk. Een gladde structuur, een fijne korrel of zelfs een grove structuur. Alle afwerkingen zijn aan te passen naar de gewenste kleur.

 

Decoratieve afwerkingen kennen onbeperkte toepassingsmogelijkheden. De voordelen van Metalstuc zijn:

  • Exclusiviteit
  • Luxe uitstraling
  • De bijzondere effecten creëren direct sfeer in uw huis
  • Tijdloos

De kleur en vorm is bepalend om een specifieke sfeer in het interieur te realiseren en daar kunt u bij de afwerkings keuze natuurlijk rekening mee houden. Er zijn werkelijk tientallen kleuren  en technieken om een keuze uit te maken. Zo is er altijd een techniek beschikbaar die perfect aansluit bij de sfeer die u in het interieur wenst te realiseren.

Ecowonen is niet aansprakelijk voor kleurverschillen in aangeboden staal en eindresultaat, de tekening kan drukker of rustiger gemaakt worden door de manier van opzetten alleen niet volgens een bepaald patroon of tekening, de producten die we verwerken zijn van hoge kwaliteit, Je kan bij ons dus een objectief en zo eerlijk mogelijk advies verwachten. Maar wij zijn er niet aansprakelijk wanneer het resultaat in de tekening niet geheel naar wens is.

Wil je meer weten over decoratieve toepassingen in je interieur?

Stuur een mail naar info@ecowonen.net of neem telefonisch kontakt met ons op 06-154.299.78

Ik wil ook metalstuc