Ecowonen is op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van vloer en wandafwerking, Kan je een goed advies geven en kan de werkzaamheden uitvoeren. Door op de hoogte te blijven via trainingen en workshops, ben je hier op het goede adres

  • Crustal

Schoonheid van de imperfectie

Crustal biedt een perfecte oplossing om een strakke moderne stijl te combineren met organische elementen. Het is sterk gestructureerd en creëert daardoor in de eerste plaats een authentieke look met de goede eigenschappen van een minerale afwerking. Het voegt hierdoor karakter toe aan zowel landelijke als moderne gebouwen, en draagt bovendien bij tot een natuurlijker leefmilieu – ook in lage-energie- en passief-woningen.
Een vakkundige ambachtsman buit de veelzijdigheid van Crustal volledig uit: hij kan het bijvoorbeeld verwerken tot een egalere pleister in tal van kleuren. Of hij laat het juist nog ruwer ogen, zodat de muur alle aandacht trekt en zorgt voor een uniek gevoel. Maar bewerken tot de afwerking lijkt op hout of gesteente kan ook – het hangt er maar vanaf welk effect in het interieur beoogd wordt.

Crustal is een duurzaam, milieuvriendelijk krijtproduct, dat perfect past in de nieuwe trend van gestructureerde minerale wanden. Op een gesofisticeerde en estethische wijze komt zo de natuur ook moderne gebouwen binnen. De ambachtelijke plaatsing waarborgt dan ook eindeloze mogelijkheden voor eigentijdse afwerkingen.

  • Metalstuc

MetalStuc is een nieuwe luxe afwerking voor vloer, wand en object. Deze stuclaag van circa 1,5 mm op metaalbasis is
verkrijgbaar in basisvarianten: Messing, Koper, Brons, Zink, Aluminium, Tin, IJzer en de bewerkingen Roest en Groen Oxide.
De materialen zijn ook onderling te combineren waardoor vele verschillende effecten en kleurscharkeringen mogelijk zijn.
Metal Stuc kan op verschillende wijzen worden verwerkt; van opvallend stoer en rauw met veel effect tot subtiel,
warm en natuurlijk. Met Metal Stuc maak je van een wand, vloer of object echt een bijzonder item in je interieur.

KLEUREN

 Metallics zoals we kennen zijn klassiek, maar deze zullen meer gezien worden als basis afwerking, Ook gaan we kleuren steeds meer associeren met het oppervlak in plaats van de platte variant, want “het menselijk oog kan niet voorkomen dat je kleuren in combinatie met het materiaal ziet”. Denk aan doorschijnend of in combinatie met elkaar.

Een andere opvallende trend is de beweging naar intense kleuren in plaats van pasteltinten. Muziek naar de oren voor men die van heldere kleuren houdt. “intense kleuren zijn een natuurlijke toepassing van intense levenswijzen”

Voor meer informatie en prijzen stuur een mail naar info@ecowonen.net
.