Animamundi herinterpreteert innovatief het idee van “uitgewassen beton”, de presentatie van een product met zowel een zachte parelmoer look en een sterk gestructureerde-gevoels effect . De afwerking staat in lijn met de meest moderne en baanbrekende trends

Novacolor heeft veel, heel veel decoratieve producten en minerale afwerking in het assortiment. Een daarvan is Animamundi eenuitgewasen betonlook met een parelmoer effect.

Uitgewassen beton met baanbrekende effecten

De Novacolor producten zijn voortdurend in ontwikkeling. Met de Animamundi reeks geeft Novacolor het idee van ‘uitgewassen beton’ een nieuw uiterlijk. Novacolor Animamundi is een product dat zowel een parel-opaal look heeft als een sterk structuur effect. Decoratieve luxe in lijn met de meest moderne en baanbrekende trends van dit moment. Novacolor Animamundi voldoet aan uitgebreide eisen op het gebied van interieur afwerking. Wanden en vloeren krijgen een zijdezacht uiterlijk met prestigieuze effecten. Combineer kleuren en stijlen, laat oppervlaktes naadloos in elkaar overlopen en creëer een luxe ruimte. Een rustpunt in huis dient te voldoen aan uw eigen wens. Het is dan ook deze wens die door onze vakmensen als uitgangspunt wordt gebruikt. Samen met u worden de mooiste resultaten bereikt en heeft u een geweldig vormgegeven inrichting.

 

Decoratieve afwerkingen

Iedere ruimte of oppervlakte die u graag mooi en bovendien decoratief afgewerkt wilt zien kan bewerkt worden met een Novacolor product. Tot de favorieten behoort onder meer Novacolor Swahili. Een decoratieve oplossing die speciaal is ontworpen voor interieurs. Novacolor Swahili bestaat uit metaal en geselecteerde kwarts die samen imposante visuele effecten veroorzaken. Laat u verrassen door een uniek spel tussen licht en schaduw. Novacolor Swahili is verkrijgbaar in diverse kleuren en is rijk aan effecten.

Novacolor producten worden ontworpen met een visie

Gedurende het productieproces houdt Novacolor rekening met de wensen van de eindgebruikers. Innovatieve oplossingen en toepassingen zijn voortdurend aan veranderingen onderhavig. Novacolor ontwerpt haar producten samen met ontwerpers en architecten die weten wat er speelt op het gebied van binnenhuisarchitectuur en decoratieve afwerkingen. De combinatie van ideeën, intuïtie, uitgebreide milieustudies op het gebied van ontwikkeling maken Novacolor een merk dat verspreid over de wereld grote bekendheid geniet. Gerenommeerde architecten en beroemde designers werken met Novacolor producten om projecten tot in de finesses schitterend gedetailleerd af te werken.

Novacolor voor grote en kleine projecten

Uw woning, bedrijfsruimte, badkamer of terras van een nieuwe look (laten) voorzien? De Novacolor producten bieden voor iedere vraag een passende oplossing. Kiest u voor Novacolor Ironic, Novacolor RustOn, Novacolor Dune, Novacolor Animamundi of Novacolor Marmorino KS? Waar u ook voor kiest het resultaat is altijd even bijzonder en spectaculair. Voor zowel grotere oppervlaktes als woningen, appartementen en terrassen heeft Novacolor het juiste product.

Stoere vormgegeven betonlook vloeren die worden afgewerkt met wanden in een zijdezachte textuur. Wilt u de openhaard extra in het oog laten springen?

Maak een afspraak en ik kom langs met de kleurenkaart en een goed advies.

Meer weten

Bel Peter op 06-15429978

 

Bel Ecowonen