Beal Mortex meubel in Duiven

Voor opdrachtgevers hebben we in Duiven het bovenblad van een meubel en ombouw van een haard afgewerkt in Beal Mortex, Mortex is een van de mogelijkheden die het Belgische bedrijf Beal International aanbiedt. In naadloze afwerking van vloeren, wanden en meubels zijn veel verschillende producten en merken verkrijgbaar met verschillende eigenschappen.

Mortex is een waterdicht stucproduct op basis van kalk en hars. Qua flexibiliteit doen beide producten niet voor elkaar onder. Het aanbrengen van Beal Mortex is specialistisch werk. Er wordt gewerkt met verschillende mortels met verschillende korrelgrotes. De waterdichte laag wordt om verontreiniging te voorkomen afgewerkt met een was of sealer.

Beal Mortex heeft een Natuursteen “Look”

Beal Mortex heeft na verwerking de eigenschappen van natuursteen en is ook opgebouwd uit mineralen en gesteenten uit de natuur. Vanaf een dikte van 1mm is Beal Mortex uit zichzelf waterdicht. Hierdoor is het ook op oppervlakken zoals mdf te verwerken zonder problemen met vocht.
Een groot voordeel van werken met Beal Mortex in een badkamer is dat uw badkamer naadloos is en hierdoor zeer gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. In de huidige maatschappij is het zeer gewenst dat een badkamer een mooie en chique uitstraling heeft, maar tevens goed en gemakkelijk schoon te houden is.mLaat u verrassen door de diverse mogelijkheden van Beal Mortex

Wil meer weten over Beal Mortex of ander decoratief stuc en schilderwerk in uw woning? Ecowonen heeft de expertise uw woning te voorzien van de meest prachtige afwerkingen die nu in omloop zijn. Zoals:

  • Betoncire
  • Tadelakt
  • Stucdeco
  • Marrakech Walls
  • Novacolor
  • Leemfinish
  • Stucco Listro

Wil je graag een offerte of heb je interesse in advies, mail naar info@ecowonen.net of bel met Peter van Hemert op 06-154.299.778

Direct advies

 

Bel Ecowonen