Chocolade bruine badkamer in StucDeco

Prachtige realisatie van een chocolade bruine badkamer in StucDeco van Stoopen en Meeus in de Terra kleur met een combinatie van de PiP collection cement-tegel Big Star voor opdrachtgevers in Zutphen

Tadelakt in betonkwaliteit

Stucdeco van Stoopen en Meeus heeft de eigenschappen van een orginele tadelakt zoals die van Tierrafino of Pure Tadelakt, Het is een hydraat kalk met een polymeer toevoeging die op deze manier waterdicht is.

De Stuc Deco en de Stuc Granito van Stoopen en Meeus is hét nieuwe product voor watervast stucwerk in uw badkamer, keuken of toilet. Standaard zijn de beide Stucs leverbaar in dezelfde kleuren met Granito voor de vloer afwerking en Deco als wand afwerkings toepassing.

Afwerken

De StuStucHardWaxOil.c Deco of Granito wordt afgewerkt met een beschermende laag. StucHardWaxOil is een bescherming voor Stuc Granito & Deco. Te gebruiken waar het risico op vlekken en verontreiniging groot is. Denk daarbij aan het aanrecht, de douchevloer en andere plaatsen waar zeepresten blijven. StucHardWaxOil is niet filmvormend, maar beschermt de stuc tegen de meeste verontreinigingen. StucHardWaxOil biedt 24 uur bescherming tegen onder andere water, cola, fruitsap, citroen, koffie, olie, tomatenconcentraat, en alkalische en zure reinigingsmiddelen. Langdurig contact met azijn maakt vlekken in de oppervlaktes.

De kalkmortel is geschikt voor praktisch elk gewenst oppervlak

(vloer/wand/plafond) en hecht door z’n unieke samenstelling op een groot aantal typen ondergronden. De stuclaag is zeer dun (1 tot 3 mm in 2 lagen) maar vanwege de kalkbasis bijzonder sterk en slijtvast in tegenstelling tot vergelijkbare stucproducten. Met name dankzij bijbehorende unieke afwerkingproducten is Stucdeco geschikt voor zowel binnen en buiten maar met name ook voor natte ruimten (compleet waterdichte afwerking). Het oppervlak, zoals aanrechtblad en doucheruimte, kunnen met reguliere schoonmaakproducten worden onderhouden en gereinigd. Agressievere middelen als chloor, bleek of antikal worden afgeraden.

Wil meer weten over Stucdeco of  ander decoratief stucadoorswerk in uw badkamer? Ecowonen heeft de expertise uw badkamer te voorzien van de meest prachtige afwerkingen die nu in omloop zijn. Zoals:

  • Betoncire
  • Tadelakt
  • Stucdeco
  • Frescolori
  • leemstuc

Wil je graag een offerte of heb je interesse in advies, mail naar info@ecowonen.net of bel met Peter van Hemert op 06-15429978

Direct advies

 

 

 

 

Bel Ecowonen