Waarom Ecowonen

Ecowonen is slim wonen

Met natuurlijke materialen je kostbare woning afwerken is voor ons dagelijkse kost. Met gezond verstand, een aanpak die ontzorgt, professioneel materiaal en aandacht voor het milieu. Een realistisch comfortabel en betaalbaar gezond interieur is ons uitgangspunt, een duurzame gedachte. Gezond wonen begint dus in je interieur. Door middel van kleurcombinaties en gebruik van verschillende materialen komen we tot een inspirerend interieur.

Ecowonen  geeft je naast onze expertise op de werkvloer ook praktische tips om je huis op een stijlvolle wijze milieuvriendelijk in te richten.
Weet welke duurzame bouwmaterialen beschikbaar zijn voor muren, vloeren, objecten, plafonds  en stoffen , maar ook hoe je elke ruimte in huis op een stijlvolle manier leefbaar en comfortabel kan inrichten. Nadenkend over de herkomst van materialen en producten en weten met welke milieuvriendelijke technologieën in combinatie met duurzame, natuurlijke en gerecyclede materialen een stijlvol modern interieur in te richten.

Natuurlijk zijn we expert op het gebied van het aanbrengen van leem en kalkproducten, sinds 1997 zijn we aan de slag en hebben ondertussen vele prachtige projecten mogen uitvoeren in Nederland, Belgie, Frankrijk en Engeland

 
Bekijk onze projecten Direct advies