Decoratieve Technieken

Er is eigenlijk geen decoratieve’schilders en stuc afwerkings techniek die we niet beheersen !, Onze roots liggen in de standbouw en decorbouw voor o.a televisie programma s en afwerken van stands op beurzen en horeca gelegenheden. Het is het DNA van Ecowonen.

Tegenwoordig zijn er zoveel decoratieve mogelijkheden op de markt in Nederland, dat het logisch is als je door de bomen het bos niet meer ziet, Wat gebruik je waar?, Welke kleur?, Welke techniek?, zomaar wat vragen die je als opdrachtgever hebt.

Ecowonen heeft de expertise in huis om zeer speciale decoratieve technieken toe te passen in je interieur. Woonkamers, keukens, badkamers, kantoren: allemaal krijgen ze een mooiere uitstraling door stijlvolle en bijzondere af werkings technieken. Deze worden vaak aangebracht nadat de wanden reeds voorzien zijn van een gladde basislaag. Verschillende manieren van afwerkingen mogelijk. Een gladde structuur, een fijne korrel of zelfs een grove structuur. Deze afwerkingen zijn aan te passen naar de gewenste kleur.

Met bijna 20 jaar kennis en ervaring in oude en nieuwe stuctechnieken is het, in 1998 opgerichte bedrijf, uitgegroeid tot een geavanceerd decoratief en duurzaam stukadoors bedrijf. Wij staan voor vakmanschap, creativiteit, passie voor ambacht, materiaal, kleur en inspiratie op maat.
Wij geven u een gedegen advies en een goed beeld van hoe kleur en materiaal in uw ruimte het best tot hun recht komen met onder andere.

Stoere roest-, staal- en kopereffecten voor wanden en vloeren

Ironic (roestimitatie)

Is een speciaal waterverdunbaar systeem waarmee een uiterste levendige en echte roestafwerking kan worden gecreëerd. De vele kleurschakeringen zorgen voor een stoere en unieke afwerking die binnen en buiten kan worden toegepast. voor een indrukwekkend roesteffect

Verderame (ge-oxideerde koper imitatie)

Een van de woontrends van nu is koper in het interieur. Koper is stoer, tijdloos en makkelijk te combineren met diverse woonstijlen. De warme koperkleur komt dan ook terug in allerlei woonaccessoires en in meubels. Verderame is een waterverdunbare kopercoating die door de bewerking met de activator tevens de kenmerkende groene oxidatie kan bereiken. Het product is zeer geschikt voor exclusieve wandafwerkingen binnen en buiten.

Rust On

Is een metalen patina met geselecteerde ijzerpigmenten, acrylharsen en speciale pigmenten , waardoor een aangenaam roesteffect ontstaat of verouderde uiterlijk. Dit naar gelang van werkwijze en gebruik van substraat. Ruston is verkrijgbaar in rood, groen, blauw, en Pearl kleuren.

Geef uw woning meer glans

Marmorino

Is een product met een unieke samenstelling op basis van kalk, grassello, Italiaans marmerpoeder en versterkte acryl. Dit soort producten wordt op grote schaal gebruikt bij restauratiewerkzaamheden en kan worden gekleurd met natuurlijke aarde pigmenten en oxidanten. Door Marmorino toe te passen worden transparante en levendige kleuren gecreëerd die kenmerkend zijn voor het rijke Italiaanse verleden.

Animamundi

Her interpreteert innovatief het idee van “uitgewassen beton”, de presentatie van een product met zowel een zachte parelmoer look en een sterk gestructureerde-gevoels effect . De afwerking staat in lijn met de meest moderne en baanbrekende trends . een product dat zowel een parel-opaal look heeft als een sterk structuur effect. Decoratieve luxe in lijn met de meest moderne en baanbrekende trends van dit moment

Dune

Is een decoratieve coating voor interieur met zachte metallic delen. Met high-end visuele effecten en een prachtige spel van schaduw en licht creëert en. Dune creëert fluweel-achtige chromatische effecten die perfect passen bij de moderne concept van high-end inrichting van binnenmuren in moderne omgevingen

Toepassingsmogelijkheden decoratieve afwerkingen

Dergelijke decoratieve afwerkingen kennen onbeperkte toepassingsmogelijkheden. De voordelen hiervan zijn:

  • Exclusiviteit
  • Luxe uitstraling
  • De bijzondere effecten creëren direct sfeer in uw huis
  • Tijdloos

De kleur en vorm is bepalend om een specifieke sfeer in het interieur te realiseren en daar kunt u bij de afwerkings keuze natuurlijk rekening mee houden. Er zijn werkelijk tientallen kleuren  en technieken om een keuze uit te maken. Zo is er altijd een techniek beschikbaar die perfect aansluit bij de sfeer die u in het interieur wenst te realiseren.

Ecowonen is niet aansprakelijk voor kleurverschillen in aangeboden staal en eindresultaat, de tekening kan drukker of rustiger gemaakt worden door de manier van opzetten alleen niet volgens een bepaald patroon of tekening, de producten die we verwerken zijn van hoge kwaliteit, Je kan bij ons dus een objectief en zo eerlijk mogelijk advies verwachten. Maar wij zijn er niet aansprakelijk wanneer het resultaat in de tekening niet geheel naar wens is.

Wil je meer weten over decoratieve toepassingen in je interieur?

Stuur een mail naar info@ecowonen.net of neem telefonisch kontakt met ons op

Telefoon 0575-779.729

mobiel 06-154.299.78

Contact

 

a