Handgemaakte meubels

In de werkplaats in Baak, Of op lokatie maken we voor u handgemaakte ambachtelijke meubels en keukens, in combinatie met bijvoorbeeld stoere Beton Cire of Stuc deco bladen en spoelbakken of wandmeubels voor in de badkamer, eigenlijk teveel om om te noemen, maar wel allemaal custom made.

U kunt hier terecht voor het op maat laten maken van al uw meubels zoals kasten, tafels en keukens (zowel klassiek als design). Ook maken wij andere producten, bijvoorbeeld badkamermeubels

  • Gebruikte materialen zijn o.a. eiken, essen, mahonie, noten, beuken, grenen en vuren en diverse plaatmaterialen.
  • Het is mogelijk om het massief te maken of van mooi echt fineer of een combinatie ervan.
  • Alle meubels worden op maat gemaakt en naar uw wens. Afwerking (beitsen, lakken, etc.) gebeurt allemaal in overleg.
  • Met een schets of alleen de maten kunt u bij ons terecht voor een geheel vrijblijvende offerte.
  • In combinatie met stuc deco of beton cire of natuurlijk andere decoratieve afwerkingen zoals Ironic of verdi gris

We zijn vormgevers die met de klant meedenken. Architecten en ontwerpers vinden hier een partner om complexe projecten perfect uit te voeren. We onderscheiden ons door onze uitgebreide kennis van techniek en afwerking; dekkend gelakt, geborsteld, geolied of gepolitoerd, met leer bekleed of voorzien van zijde, bij ons is alles handmade en tailor-made.

Door de bestaande mogelijkheden en materiaal keuzes zijn we in staat om een verscheidenheid aan mogelijkheden met betonnen of beton look meubels te laten maken. Het product beton kan gebruikt worden in de keuken als aanrechtblad, kookeiland blad, als badkamer meubel van beton of van hout met een betonnen blad, als tv meubel van beton, wijn meubel van beton of als buitenmeubel.

Bent u op naar een aanrechtblad van beton dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast de passie voor hout en gebruikte materialen zijn wij ook groot fan van beton. Het product beton kan gebruikt worden in de keuken als aanrechtblad of kookeiland blad.

Wist u trouwens dat een massief betonnen aanrechtblad of beton meubel niet altijd grijs hoeft te zijn. U kunt ook een andere kleur kiezen die wellicht beter afstemt op uw interieur.

Stuc Deco kleuren

Waterdicht en vergelijkbaar met natuursteen

Een aanrechtblad of keukenblad van beton cire of stuc deco hebben een aantal unieke kenmerken:

  • Waterdicht vanaf 1 mm laagdikte.
  • Flexibel.
  • Hecht op vrijwel iedere ondergrond.
  • Hardheid.
  • Textuur, structuur en het kleur palet zijn vrijwel eindeloos.

De mogelijkheden die een we voor uw interieur te bieden zijn eindeloos. U kunt uw creativiteit en fantasie de vrije loop laten. Laat diverse kleurtinten in elkaar over lopen en creëer een naadloos werkblad. Beton cire of stuc deco kan op de meeste bestaande ondergronden zonder breek- en/of sloopwerk worden aangebracht. Na het aanbrengen ontstaat een waterdicht aanrechtblad of keukenblad dat de hardheid heeft van natuursteen.

Het bijzondere van de producten is dat uw aanrechtblad of keukenblad naadloos is. U bespaart hierdoor op onderhoud en tijd die u anders nodig heeft om schoon te maken. Uw keuken krijgt een unieke uitstraling.

Vraag naar de mogelijkheden

Het aanbrengen van een Beton cire of Stuc deco aanrechtblad of keukenblad is geen klusje dat u iedere dag uitvoert en waar enige techniek en ervaring voor is vereist. U kunt bij ons terecht voor een luxueuze afwerking van wanden, vloeren, badkamers, keukens, zwembaden en sauna’s.

Kies de stijl die je wilt

De betonlook, Beton Cire of Stucdeco is toepasbaar in verschillende stijlen. Met de juiste combinaties en accessoires creëer je zelf de stijl die je wilt

De kleur is bepalend om een specifieke sfeer in het interieur te realiseren en daar kunt u bij de keuze voor Beton Cire of Stucdeco natuurlijk rekening mee houden. Er zijn werkelijk tientallen kleuren om een keuze uit te maken. Zo is er altijd een kleur beschikbaar die perfect aansluit bij de sfeer die u in het interieur wenst te realiseren.

Ecowonen is niet aansprakelijk voor kleurverschillen in aangeboden staal en eindresultaat, de tekening kan drukker of rustiger gemaakt worden door de manier van opzetten alleen niet volgens een bepaald patroon of tekening, de producten die we verwerken zijn van hoge kwaliteit, Je kan bij ons dus een objectief en zo eerlijk mogelijk advies verwachten. Maar wij zijn er niet aansprakelijk wanneer het resultaat in de tekening niet geheel naar wens is.

Wil je meer weten over Stucdeco of Beton Cire meubel toepassingen in je interieur?

Stuur een mail naar info@ecowonen.net of neem telefonisch kontakt met ons op

Telefoon 0575-779.729

Mobiel Peter 06-15429978

Mobiel Rene 06-10303130

Direct advies