Kantoren, Winkels en Horeca

Voor een sjiekere uitstraling of een authentieke look in je winkel, horeca gelegenheid of kantoor kunnen we je helpen met een luxe uitstraling in decoratieve afwerkingen op wanden en vloeren zoals:

De muren in je kroeg, winkel of restaurant beginnen te vervelen en ben je op zoek naar een nieuwe stoere, robuuste uitstraling? Ecowonen maakt voor u een industriële betonlook, een metal wall en heeft nog veel meer mogelijkheden die we samen met de interieurarchitect of vormgever kunnen uitwerken.

Het liefste met natuurlijk materiaal werken

Een natuurlijk interieur is een interieur dat uitnodigt tot aanraken en plezierig is om in te werken.  Zonder gifstoffen en ademende eigenschappen waar je tot rust komt en inspiratie opdoet. Een gezondere leefruimte met een combinatie van materialen, in balans met de bewoners. oplosmiddelvrije en reukarme producten, dus zeer geschikt voor allergische mensen. Doordat materialen dampdoorlatend en niet elektrostatisch oplaadbaar zijn. Ook fijnstof wordt zo vermeden

Wil je werken in een groen kantoor

Een visiueel aantrekkelijke werkomgeving leidt tot gelukkigere en gezondere medewerkers. Een groene werkplek verbetert de perceptie ervan. Hierdoor wordt er minder stress ervaren, is er minder verzuim en ervaren medewerkers hun werkplek een stuk positiever. Ook klanten zullen een veel betere indruk krijgen door de toevoeging van planten, maar ook moswanden en natuurlijke afwerking met leemstuc draagt hieraan bij.

Een interieur met natuurlijke materialen is voor ons eigenlijk de normaalste zaak van de wereld, geen schadelijke stoffen in verf of stucproducten geeft ook geen belasting voor het milieu. Leem op de muur is natuurlijk fijner dan een spachtelputz,  kalkverf of leemverf beter dan een reguliere latex (plastic)

Richt je werkplek in met spullen van natuurlijke en duurzame materialen zoals bijvoorbeeld leer, kurk, leem, kalk, wol, linnen, jute, etc. Ecowonen is op de hoogte van de laatste en nieuwste materialen op interieur gebied en kan je hierover adviseren.

Meer weten?

Bel met Peter van Hemert op 06-15429978 of mail naar info@ecowonen.net

Bekijk onze projecten Direct advies