StucDeco of StucGranito

Stucdeco en Granito van Stoopen en Meeus verwerken is voor ons dagelijkse kost. Het is een hoogwaardige, decoratieve minerale stuc toepasbaar op vloeren, wanden en werkbladen. StucDeco laat makkelijk toe bepaalde kleurnuances te creëren zoals bij een tadelakt. Het uitzicht kan variëren van een ruwe, genuanceerde Betonlook tot een egale, glanzende tadelaktlook, een echte waterdichte badkamer stuc met veel charme en uitstraling.

StucDeco kan toegepast worden op bijna elke stevige ondergrond in goede staat, zoals bezetting, chape, beton, tegels,… StucDeco is in het bijzonder geschikt voor renovaties van badkamers en oude tegelvloeren

Tadelakt uitzicht in twee lagen en de hardheid van beton

Stuc wordt zeer dun aangebracht (ongeveer 1-2mm)  waardoor het essentieel is dat onder de stuc een 100% waterdichte ondergrond is aangebracht. Dit kan een sealer, mortel of bestaande ondergrond zijn zoals betegeling. De Stuc op zich is watervast en wordt niet beschadigd door water. De Stuc Granito & Deco kan in de meeste particuliere woningen beschermd worden door een natuurzeep. Vlekgevoelige toepassingen zoals het aanrecht, vloeren met veel passage, etc., kunnen afgewerkt worden met een PU vernis. Ook andere bestaande beschermingsproducten voor natuursteen zullen mogelijk zijn, maar dienen eerst getest te worden

 

StucDeco vloer en wand in Oosterbeek

StucDeco badkamer Deventer

StucDeco badkamer Epse

Mooie textuur en tekening door de invloed van kalk

Granito is beter geschikt voor vloeren en op bijna elke ondergrond mogelijk, de verschillen met Deco zijn o.a dat de Granito kan iets dunner gezet worden.Kan met minder nuances, strakker gezet worden en voelt steeds iets ruwer aan, voor de kleuren kunnen we hierbij gebruik maken van het rijke assortiment pigmenten. Zo kunnen over 400 kleuren aangebracht worden, er zit dus altijd een kleur bij naar wens.

Door veel ervaring zijn we wijs geworden in wat wel mogelijk is en wat absoluut niet kan op het gebied van tegel vervangend stucwerk, Zeker in een badkamer dienen echt specifieke voorzorgsmaatregelen genomen te worden voordat de afwerkings laag Stucdeco of Granito is aan te brengen. Houdt in ieder geval alle stukadoorswerkzaamheden bij een partij en vraag het garantie certificaat zoals wij die verstrekken bij binnenwerk. Er zit 3 jaar garantie op alle binnen werkzaamheden die wij uitvoeren.

stucdeco van stoopen en meeus tadelakt look

Waarom StucDeco?

De badkamer stucen in stucdeco is de nieuwste trend op het gebied van stucwerk. Het is hygiënisch, origineel en biedt een stijlvol alternatief voor betegelen. Door de veelzijdigheid van stucwerk kunt u kiezen uit vele verschillende soorten afwerkingen. Twee belangrijke voordelen van de badkamer in stucdeco zijn:

  • Hygiëne
  • Origineel

Stucdeco verbetert de hygiëne in uw badkamer. Dit komt doordat er bij stucen, in tegenstelling tot betegelen, geen voegen zijn waarin schimmel zich kan nestelen. U hoeft dus geen agressieve schoonmaakmiddelen meer te gebruiken om schimmel tegen te gaan. De badkamer in stucdeco zorgt voor optimale hygiëne, en een verzorgde, stijlvolle uitstraling.

Door middel van stucdeco kunt u unieke structuren en patronen creëren in uw badkamer. Het is zelfs mogelijk om uw bad, douche en wastafel met stucwerk in uw badkamer te verwerken. Zo ontwerpt u een persoonlijke en eigen badkamer met een basis van kwalitatief hoog stucwerk.

De grote voordelen van StucDeco in bouw of verbouwfase

  1. Bestaande ondergronden zoals tegels kunnen blijven zitten. Dit bespaart kosten voor breken en afvoer van puin plus natuurlijk minder herrie en stof.
  2.  Doordat de laagdikte zeer gering is kunnen bij renovaties bestaande deuren en plinten intact worden gelaten.
  3. Er kan snel en effectief een totale renovatie worden uitgevoerd. U zit niet lang in de rommel.

De grote voordelen van StucDeco in het gebruik

  1. Prachtige unieke afwerking
  2. Milieuvriendelijk
  3. Slijtvast en sterk
  4. Onderhoudsarm
  5. Goed reinig baar (Speciale Stuc Soap)

Kleuren

net-stoopen-en-meeus-folder-stuc-deco-gratis


De kleuren van Stuc Deco zijn stuk voor stuk uniek en worden gemaakt met natuurlijke pigmenten. Aarde kleuren en natuursteenkleuren kunnen in verschillende nuances worden toegepast.krijgt van de mogelijkheden. Beschouw Stuc Deco afwerking als een afwerking met natuursteen, elke vierkante meter is uniek. We sturen je graag per mail of per post de kleurkaart toe.

Bekijk hier onze  Algemene Voorwaarden voor het aanbrengen van Stucdeco of Granito

Wil je een vrijblijvende offerte of komen kijken op een project?

Bel met Peter van Hemert op 06-154.299.78

offerte