Crustal is een nieuw product van Stoopen en Meeus, Deze minerale wanddecoratie creëert muren met structuur en karakter. Crustal ziet er niet alleen authentiek uit, maar voelt ook echt aan en brengt de harmonie van de natuur naar binnen.

In het uitbundige pakket aan assortimenten van Stoopen en Meeus, is Crustal een aangenaam decoratie mddel.

Deze minerale wanddecoratie creëert muren met structuur en karakter. Crustal ziet er niet alleen authentiek uit, maar voelt ook echt aan en brengt de harmonie van de natuur naar binnen.

Ondergronden

Crustal mag geplaatst worden op bijna elke dragende, stevige ondergrond die in goede staat verkeert. Zowel bezetting, bestaande verf als tegels zijn goede ondergronden, zolang ze zelf goed hechten: Crustal heeft een zeker gewicht en de ondergrond moet dit kunnen dragen. Crustal laat bovendien toe om ook ruwere ondergronden op een mooie manier af te werken omdat zijn eigen structuur de ruwe ondergrond opvangt. Deze structuur zorgt er trouwens voor dat ook kleine “foutjes” in de muren netjes worden weggewerkt.

Kleuren

Crustal wordt in de eerste plaats in de massa gepigmenteerd. Crustal Mono kan zo zowel een egale krijtmatte pleister creëren als een ruwe, natuurlijke look. Voor meer diepte in de kleuring en een nog mooier 3-D-effect, kunnen met Crustal Accent dan weer meer of minder subtiele kleurnuances gecreëerd worden. De stijlvolle kleuringen en mooie structuren maken de hand van de vakman letterlijk zichtbaar en staan garant voor een authentieke en bijzondere muur. De vakman kan namelijk spelen met reliëf en patines: het bewerken met kammen, borstels of spatels en het toevoegen van extra kleurpigment leveren ontelbare structuren en kleurnuances op.

 

Toe aan een make over?

Wil je meer dan alleen maar effen muren? Kies voor decoratieve verf of stuctechnieken om wat meer cachet te geven aan je muren. Als je liever op veilig speelt, kan je kiezen voor een accentmuur als blikvanger in de woonkamer, keuken of slaapkamer. We kunnen heel veel decoratieve afwerkingen voor je uitvoeren

Er is een legio aan mogelijkheden die we graag voor je uitvoeren. Wij begrijpen dat iedereen andere wensen, behoeften en verwachtingen heeft bij het aanbrengen van decoratief stucwerk. Daarom bieden wij vele mogelijkheden bij het op decoratieve wijze stucen van uw wanden. Wij kunnen uw wanden bijvoorbeeld het effect van glad marmer geven met de technieken uit Italië, maar wij kunnen ook een steenachtig effect aan uw muren geven met bijvoorbeeld Crustal. Zeker als u een reliëfachtige afwerking en een vrij robuuste structuur mooi vindt, is deze stuctechniek een aanrader.

Wil jij een offerte in decoratief werk
Voor een duidelijke prijsopgaaf moeten we altijd het werk kunnen zien op lokatie in verband met ondergronden, voorbereidingen etc.

Telefoon 0575-779.729 of mobiel 06-154.299.78