Decoratief stucwerk laat je wanden stralen

vraag offerte

Novacolor is een beleving

Woonkamers, keukens, badkamers, kantoren: allemaal krijgen ze een mooiere uitstraling door de stijlvolle en bijzondere afwerkmaterialen van Novacolor.

Met Novacolor passen we de nieuwste technieken toe, die je wanden een nog exclusiever uiterlijk geven.

Novacolor is geïnspireerd door de uitstraling van de natuurlijke bestanddelen. Dit product staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit. Hiermee kunnen we de cultuur en het historische verleden van Italië tot uitdrukking laten komen. Novacolor is geen massaproduct. Het betreft een zeer exclusief en creatief handgemaakt product.

 

Waarom Novacolor?

Novacolor werd in 1982 opgericht als producent van verven en coatings voor de consumentenmarkt. Door de jaren heen heeft Novacolor zich ontwikkeld tot een van de voornaamste leveranciers van Italiaans stucwerk met heel veel toepassingsmogelijkheden, in de decoratieve sector. Novacolor producten variëren van toepassingen voor vloeren en wanden tot keukens, badkamers en interieurs.

Novacolor biedt op dit moment bouwmaterialen die worden geproduceerd met grondstoffen van een hoge kwaliteit en de nieuwste technologiën.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een stadse afwerking voor je woning of appartement. Dan is de Novacolor Archi+ Concrete minerale pleister uitermate geschikt voor interieurs. Novacolor Archi+ Concrete wordt gekenmerkt door een unieke curve en biedt u de mogelijkheid om de lagen te overlappen met een acryl siloxaan kleur. Novacolor Archiplus laat zowel binnen- als buitenwanden lijken op muren die van lagen beton zijn opgetrokken. Een bijzonder effect dat uw muur het hoogtepunt van onder meer uw woonkamer maakt.

Voor meer zijdezachte wanden is Africa een ideaal product. Africa is een decoratieve architectonische troffel-coating die leverbaar is in prachtige metallic patronen. Het product creëert zijde-achtige oplossingen die uw huis verrassend comfortabel maken, vol charme en verfijning.

Novacolor producten die snel aan populariteit winnen zijn onder meer de Novacolor Ironic voor een indrukwekkend roesteffect en RustOn voor spectaculair afgewerkte wanden. De lagen die Ironic verwerkt worden produceren een oxidatie effect dat gelijk is aan de effecten van een ijzeroppervlak dat is blootgesteld aan natuurlijke corrosie door weersomstandigheden. Ironic kan worden toegepast op onder meer bestaande (kalk)pleister, gipswanden en synthetische verflagen.

Alles op een rijtje

  • RustOn – corrosie effect
  • Ironic – roest imitatie
  • Verderame – koper oxidatie effect
  • Africa – zijdezacht troffel effect
  • Dune – Metallic gepigmenteerde afwerking
  • Marmorino KS – kalk effect voor een rijk italiaans verleden
  • Animamundi – uitgewassen beton effect

Uiterst elegant en luxueus afgewerkte slaap- en badkamers maar ook sauna’s en keukens krijgen met Novacolors unieke eigenschappen. De Novacolor collectie bestaat uit een groot aantal producten wandbekleding. De effecten die onze vakmensen hiermee bereiken creëren de perfecte achtergrond voor zowel klassieke als moderne interieurs. Novacolor  kan worden gebruikt om een oneindige reeks van driedimensionale effecten te reproduceren met adembenemende combinaties van hoogten en laagten. Hoe de uiteindelijke structuur er uit komt te zien is afhankelijk van de vaardigheid en creativiteit van de stukadoor.

Uitgewassen beton met baanbrekende effecten nodig? Combineer kleuren en stijlen, laat oppervlaktes naadloos in elkaar overlopen en creëer een luxe ruimte. Een rustpunt in huis dient te voldoen aan uw eigen wens. Het is dan ook deze wens die door onze vakmensen als uitgangspunt wordt gebruikt. Samen met u worden de mooiste resultaten bereikt en heeft u een geweldig vormgegeven inrichting ontworpen voor interieurs. 

Stoere vormgegeven betonlook vloeren die worden afgewerkt met wanden in een zijdezachte textuur. Wilt u de openhaard extra in het oog laten springen?

Meer informatie nodig? of heb je interesse in een offerte mail dan naar info@ecowonen.net

Of bel met Peter van Hemert 06-154.299.78

plan een adviesgesprek

Novacolor in het kort