Voor de beste natuurlijke afwerking

vraag offerte

Leem

Als je kiest voor leemstuc omdat het je klimaat in je woning moet verbeteren, dan is basisleem geschikt. Basisleem kan je als afwerklaag opzetten maar je kan er ook later een leemverf of leemfinish overheen zetten. Leem is warmte en vocht regulerend. Een afgewerkte ruimte is koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter.

Meer over Leem


Kalei

Wat is Kaleien ook al weer? Kaleien is een techniek tussen stuc en schilderwerk in waarbij een dikke kalkpleister met een blokborstel op de muur wordt gebracht. Kaleien wordt zowel toegepast bij gevels als binnenmuren en zowel bij nieuwbouw als renovaties.

Meer over Kalei


Kalkverf

Wanneer ga jij kalkverf gebruiken?We verwerken kalkverf van verschillende merken en gebruikt hiervoor verschillende technieken. werken met kalkverf is een eeuwenoude techniek.

De vochtigheidsgraad blijft daarmee constant lager in uw woning. Dat is behalve prettig ook gezond omdat bijvoorbeeld huismijt en schimmel gedijen bij een vochtig klimaat. Hoe dikker de laag basisleem hoe groter het klimaateffect ervan.

Meer over Kalkverf


 

Kalk

Al bijna 20 jaar jaar verwerken wij met veel liefde dit stijlvol materiaal. En kunnen je inmiddels alles vertellen over leem en toepassingen

Wij worden blij van werken met leem en hebben al veel projecten gerealiseerd in ziekenhuizen, horeca gelegenheden, kantoren en woningen.

Zowel basisleem als kleurleem kunnen we handmatig en machinaal verwerken, dat ligt een beetje aan het project. Een groeiend aantal architecten beseft dat de keuze voor leem vooral een gezonde keuze is. Een bijzonder grote rol speelt de eigenschap van leem materialen om de luchtvochtigheid van een ruimte te reguleren.

Vooral de strobouw en stroleem techniek en de ontwikkelingen van nieuwe technieken en producten hebben van leem weer een buitengewoon aantrekkelijk bouwmateriaal gemaakt.

Lees meer over kalkstuc

Kleuren

Claytec
kleurfolder

tierrafino
kleurenfolder