De hardste en meest slijtvaste betonlook

vraag offerte

Een nieuw manier om je omgeving te transformeren

Voor iedereen die op zoek is naar een unieke en elegante afwerking, biedt Microtopping een egaal en extreem solide oppervlak, dat iedere ruimte zowel diepte, licht, als harmonie geeft. Microtopping werd in eerste instantie gebruikt als vervanging van beton, vanwege de vele voordelen  Het kan in minimale diktes aangebracht worden op verminderde diktes, hecht zich sterk aan onderliggende oppervlaktes, en is simpel en snel te verwerken. Het geeft iedere omgeving een originele en unieke uitstraling, door het handmatig aanbrengen van het product door deskundige vakmensen. Microtopping biedt karakter aan moderne, minimalistische ruimtes, of voorziet bestaande oppervlaktes van een ingetogen elegantie met een klassieke, rustieke of antieke afwerking. Je  kan het naar je eigen stijl personaliseren door middel van kleur in combinatie met glanzende, gewolkte of gemeleerde effecten. Het bestaat uit een mengsel van cement en polymeren dat speciaal is samengesteld voor een decoratieve afwerkingen voor buiten en binnen. Microtopping is geschikt voor nagenoeg ieder oppervlakte dat bedekt, gerenoveerd of nog vanuit het niets gemaakt moet worden. De cementhoudende afwerkingen zijn met de hand vervaardigd en bieden een extreem elegant effect met een hoge architectonische waarde.  Dit alles wordt bereikt met een dikte van slechts 3 millimeter.  Het is perfect geschikt voor woningen, bedrijven, showrooms of buitenruimtes, zoals terrassen, restaurants, winkels of winkelcentra.

 

 

Natuurlijk Microtopping 

Microtopping is een materiaal dat bestaat uit vloeibare natuurlijke polymeer en een speciaal cementmengsel, dat voor elke applicatie met de hand wordt gemengd afhankelijk van de uiteindelijke wensen van de klant. Microtopping is slechts 3 millimeter dik, waardoor het op elk type oppervlak kan worden aangebracht, vanwege de bijzondere, hechtende kenmerken. Het is stootvast en bestand tegen impact, slijtage en druk, waardoor het zelfs geschikt is voor intensief gebruik en in elke omgeving of situatie.

Bekijk de opbouw van Microtopping over tegelwerk

 

Dit geldt voor interieurs, exterieurs en plekken die veel blootgesteld zijn aan klimaatinvloeden. Microtopping belemmert de indringing van water en strooizouten en is bestand tegen uv-straling en elementen in het algemeen. Dit alles is mogelijk zonder een afbreuk op stijl

Wil jij een offerte in microtopping
Voor een duidelijke prijsopgaaf moeten we altijd het werk kunnen zien op lokatie in verband met ondergronden, voorbereidingen etc.

Voor meer kleuren en gebruik kan je ook kijken op,

http://www.microtopping.it/nl/kenmerken/kleuren/

Telefoon 0575-779.729 of mobiel 06-154.299.78

Microtopping in het kort