Deze gips is helemaal natuurlijk.

vraag offerte

Gyproc gipspleisters gemaakt van de milieuvriendelijkste gipssoorten

Gips is een bijzonder duurzaam bouwmateriaal voor binnenruimte en buitenwereld. Het is een volledig recyclebaar materiaal met een constante kwaliteit. Gyproc gipspleisters worden gemaakt van meest duurzame gipssoorten: natuurgips en rookgasontzwavelingsgips. Wat is nu eigenlijk het verschil? 

Natuurgips 
Het delven van gips gebeurt in Frankrijk in gesloten en open groeven. Deze groeven worden later weer gevuld, in de originele hoedanigheid hersteld en teruggegeven aan de natuur. De verwachting is dat, gezien de voorraad van natuurgips rondom Parijs, er de komende 300 jaar nog voldoende gips 
gedolven kan worden. Hoe dichter bij de Seine het gips wordt gedolven, hoe zuiverder het gips is. 

 

Natuurlijke kwaliteit van gips

Nieuwe bouwtechnieken hebben geresulteerd in een groot assortiment van dunpleisters, handpleisters, machinepleisters, machines en gereedschappen voor een professioneel eindresultaat.

Er zijn talloze mogelijkheden om een wand met gips af te werken. Van egaal glad tot en met fijn schuurwerk. Ook voor behangen of tegelen is gips een ideale ondergrond.

Voordelen

  • 100% natuurlijk materiaal
  • Schimmelwerend
  • Soepele en prettige verwerking
  • Hoge opbrengst
  • Diffusie-open & vochtregulatie
  • Aangenaam binnenklimaat
  • Veel toepassingsmogelijkheden
  • Damp-open en elastisch

Veranderingen in bouwmethoden, gebruik van gelijkmatige bouwdelen en het steeds meer toepassen van beton verlangen niet meer dat de gipspleister dik moet worden aangebracht om een egale, strakke wand te verkrijgen. Het aanbrengen van gipspleister dient dan alleen nog maar om een zeer egaal en strak oppervlak te verkrijgen. Speciaal hiervoor heeft Gyproc de dunpleisters ontwikkeld, deze kunnen worden aangebracht van 0 tot 5 mm

Wil jij een offerte in gips stucwerk
Voor een duidelijke prijsopgaaf moeten we altijd het werk kunnen zien op lokatie in verband met ondergronden, voorbereidingen etc.

Telefoon 0575-779.729 of mobiel 06-154.299.78

Gips in het kort