innovatieve producten voor de hedendaags vormgeving

vraag offerte

Frescolori is vet gaaf

De filosofie van Frescolori is het welzijn van mensen, het idee van behaaglijkheid in je eigen huis en een verantwoorde omgang met de natuur zijn idealen die zij nastreven. Dit zette frescolori ertoe aan een pleister volgens traditioneel Italiaans voorbeeld te ontwikkelen, dat volgens onze nieuwe receptuur aan alle eisen van een modern interieur en een gezond binnenklimaat voldoet.

Inmiddels hebben ze fantastische heel duurzame en natuurlijke kalkpleisters ontwikkeld waar wij graag mee werken, van Frescoton tot Moranzo, Allemaal hele gave afwerkingen op basis van vette kalk en marmerpoeders

 

Wat zijn de voordelen van Frescolori?

  • 100% Mineraal en dus milieuvriendelijk
  • Voorkomt vochtproblemen, het is ademend dus sluit de muur niet af
  • Heeft een unieke, bijzonder mooie uitstraling
  • Onbrandbaar
  • Schimmel- en mos-werend
  • Zorgt het voor een aangename atmosfeer in de ruimte.

Ecowonen voert jaarlijks prachtige projecten uit met Frescolori, Deze decoratieve mortels die binnen, maar ook buiten kan toegepast worden geven extra sfeer aan je ruimte door het hoge decotatieve gehalte. Neem nu bijvoorbeeld de Frescoton. Het meervoudig, internationaal bekroonde Frescoton is een nieuw vulmiddel met fascinerende functies: het vulmiddel kan op elke ondergrond gebruikt worden – op gipsplaten, gips, plastic, metaal of hout – en resulteert vervolgens in een oppervlak dat eruit ziet als gegoten beton, maar dat wel 100% natuurlijk is! Door het terugbrengen tot de essentie, door de koelte en de helderheid van het materiaal maakt het beton uw geest vrij voor ongebruikelijke ideeën en inspireert het uw verbeelding. Geniet van de inspirerende sfeer van het pure wonen en omring uzelf met de flair van het stedelijk leven.

Of neem de vloerafwerking Maranzo. Deze is ontwikkeld met een ongeziene diversiteit. U kunt kiezen uit talloze oppervlakken en pigmenten. Hierdoor ontstaat een voegloze vloer die indruk maakt door de specifieke manier van afwerken zonder spatel. Het maakt niet uit of u liever een glad oppervlak dat er licht en elegant uitziet, of een ruw oppervlak met een aardse en gezellige charme en anti-slipeffect kiest. De mengverhouding van het oppervlak bepaalt de structuur. In slechts 3 dagen is de (voorgevulde) vloer afgewerkt en op de 4e dag kan erop gelopen worden. Het materiaal is volledig verzadigd met een impregnering, waardoor de vloer waterdicht en vetafstotend wordt. Deze robuustheid zorgt ervoor dat de vloer in verschillende ruimten gebruikt kan worden, zoals in huis, in een winkel of in een bedrijf.

Meer informatie nodig? of heb je interesse in een offerte mail dan naar info@ecowonen.net

Of bel met Peter van Hemert 06-154.299.78

adviesgesprek

Frescolori in het kort

Kleuren

stoopen en meeus
kleurfolder

pure and original
kleurenfolder