Snel en efficient leem massa inbrengen

vraag offerte

Een tussenwand of voorzetwand maak je natuurlijk én ecologisch met leemplaten.

De voordelen van droog bouw met bouwplaten zijn bekend : snel werken en geen droog tijden. Deze natuurlijke bouwplaten bieden nog meer : verbetering van je binnenklimaat, licht isolerende werking door de rietplaat en geluidsdemping.

Leempleisters en houtvezelplaten zijn een perfect team. Beide bouwstoffen hebben een groot buffervermogen en zijn erg gunstig voor het binnenklimaat. Dit ontwikkelde bouwsysteem met speciale houtvezelplaten en de ongezien sterke wapeningsmortel opent nieuwe mogelijkheden: met de CLAYTEC-Pavaboard T+G plaat is het mogelijk om ecologische droog bouw te realiseren in een gunstig prijssegment. Nog nooit was een Hout Skelet Bouw wand in combinatie met leembouw zo goedkoop!

 

 

 

Bij restauratie en renovatie werkzaamheden toepasbaar

Ecologische gipsplaten zijn in zwang: licht en snel uit te voeren, het past niet alleen perfect in moderne houtconstructies, maar lost ook alle andere constructietaken op in nieuwbouw en renovatie. Naast het beste kamer klimaat kan uitstekende geluidsisolatie worden gerealiseerd. Wij bieden niet alleen lichte en zware bouwplaten van klei, maar ook alternatieven voor hennep- en houtvezels van klei. Voor alle toepassingen vindt u gecoördineerde geteste systemen, van de onderbouw tot de montage mogelijkheden

Leemstenen

Zware klei zorgt voor temperatuurbalans en comfort. Muren gemaakt van geramde aarde behoren tot de meest architectonisch indrukwekkende componenten van allemaal, hun esthetiek is zo archaïsch als modern en tijdloos. Hoe geramde aarde- en vloerklei in verschillende aardetinten te leveren. De CLAYEC-klei bakstenen zijn DIN-getest, je kunt ze zelfs ondersteunen. De terrazzo van klei is nog steeds een jong product, het kan worden gebruikt om vloeren te creëren met een speciale look en feel.

Wil jij een offerte in droog bouw met leem
Voor een duidelijke prijsopgaaf moeten we altijd het werk kunnen zien op lokatie in verband met ondergronden, voorbereidingen etc.

Telefoon 0575-779.729 of mobiel 06-154.299.78