Stuc and Staff is een Belgisch bedrijf dat zijn producten maakt met natuurzuivere grondstoffen en inspireert zich op oude technieken en recepten. Deze natuurlijke materialen sluiten naadloos aan bij de hedendaagse bouwtoepassingen en worden vooral gebruikt voor het bekleden van vloeren en wanden.

Deze producten bevatten enkel minerale bindmiddelen, een ruim aanbod aan kleur maar bovenal een natuurlijk, warm en rustig gevoel. Stuc and Staff heeft de producten Clayfinish, Kalei en Stuc and Floor in het assortiment zitten

Belangrijke kenmerken van Stuc and Staff  producten zijn:

  • natuurzuiver
  • gemakkelijk verwerkbaar
  • Ademende producten
  • verkrijgbaar in diverse kleuren

 

Clayfinish van Stuc and Staff | Kleurleem uit Belgie

Clayfinish is een dunlagige afwerkpleister op basis van klei,marmerpoeder en fijn zand voor binnen, Clayfinish is eenvoudig aan te brengen met plakspaan, en wordt nadien opgesponsd. Clayfinish kan zowel op oud pleisterwerk (kalk-gips-, of leembasis), als op plaatmateriaal geplaatst worden. Het produkt komt in 27 standaardkleuren maar kan, tegen meerprijs, in elke gewenste kleur worden geleverd.

Foto: Stuc and Staff

Clayfinish kleuren

Stuc and Floor | De natuurlijke kalk afwerking voor wand en vloer

Stuc en Floor is een dun laagse kalkglanspleister gekleurd in de massa. Het materiaal is geschikt om toe te passen op vloeren, wanden en zelfs, na de juiste afwerking, ook geschikt voor de natte ruimtes in uw huis.Met Stuc and Floor creëert u fluweelzachte, glanzende oppervlaktes met een subtiele, genuanceerde kleurschakering.Het product komt in 18 standaardkleuren maar kan, tegen meerprijs, in elke gewenste kleur worden geleverd. Een mooi alternatief voor houten vloeren of laminaat. Dit product is uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Foto: Mark Witte Eigenheym

Met een bijzonder fraaie tekening en de meest natuurlijke vloeroplossing in kalk, moet je een liefhebber zijn van het materiaal en de uitstraling. Kalk heeft veel bijzondere eigenschappen. Het bindmiddel kalk staat de laatste jaren weer in de belangstelling. De opleving van het gebruik komt voort uit de goede eigenschappen van kalk en uit het groeiend besef dat schade kan worden voorkomen door materialen te gebruiken die naadloos aansluiten bij hun omgeving. Materialen die voor herstel of conservering worden toegevoegd moeten compatibel zijn, dat wil zeggen verenigbaar met reeds aanwezige materialen en omstandigheden.

alle-kleuren-2016-STUCFLOOR-1

Kies de stijl die je wilt

De betonlook, Marrakech Walls, Stuc and Straff, Beton Cire, Stuc and Floor of Stucdeco is toepasbaar in verschillende stijlen. Met de juiste combinaties en accessoires creëer je zelf de stijl die je wilt

De kleur is bepalend om een specifieke sfeer in het interieur te realiseren en daar kunt u bij de keuze voor Beton Cire of Stucdeco natuurlijk rekening mee houden. Er zijn werkelijk tientallen kleuren om een keuze uit te maken. Zo is er altijd een kleur beschikbaar die perfect aansluit bij de sfeer die u in het interieur wenst te realiseren.

Ecowonen is niet aansprakelijk voor kleurverschillen in aangeboden staal en eindresultaat, de tekening kan drukker of rustiger gemaakt worden door de manier van opzetten alleen niet volgens een bepaald patroon of tekening, de producten die we verwerken zijn van hoge kwaliteit, Je kan bij ons dus een objectief en zo eerlijk mogelijk advies verwachten. Maar wij zijn er niet aansprakelijk wanneer het resultaat in de tekening niet geheel naar wens is.

Wil je meer weten over Stuc and Staffe toepassingen in je interieur?

Stuur een mail naar info@ecowonen.net of neem telefonisch kontakt met ons op

Telefoon 0575-779.729 of mobiel met Peter van Hemert op 06-154.299.78

Ik wil een offerte