In Oosterbeek werken we deze woning af met een stootvaste marmerachtige afwerking, Stucdeco genaamd van Stoopen & Meeûs . Omdat het hier om puur handwerk gaat is geen enkel oppervlak hetzelfde. Stucdeco combineert zeer oude tradities van authentieke afwerkingen met een uniek resultaat en zeer goede eigenschappen.

Stucdeco is een slijtvaste reinigbare afwerking en wordt toegepast op muren en vloeren. Het is een heel dun laagje kalk met pigment (kleurstof) dat door een uniek proces versteend. We brengen als het ware een laagje natuursteen aan. Zo krijgt u een unieke ambachtelijke afwerking.

Stucdeco kan worden toegepast op elke stabiele ondergrond. Muren, vloeren maar ook op keukenbladen en meubels. Het aanbrengen van Stucdeco wordt door vakmensen uitgevoerd die hiervoor speciaal zijn opgeleid. Zij weten exact hoe het product verwerkt wordt en wat de eventueel voorbereidende werkzaamheden zijn om de ondergrond te prepareren zodat een goede Stucdeco afwerking wordt verkregen.

Stucdeco wordt veel toepast in badkamers en keukens. Het product is zeer geschikt voor natte ruimtes en ondergronden die goed schoon maakbaar moeten zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan een wand in de keuken achter het aanrecht of de plek waar gekookt wordt. Vloeren zoals cementdekvloeren, tegel of plavuizen vloeren kunnen met Stuc deco worden afgewerkt. Ook vloeren met vloerverwarming zijn geschikt om met Stucdeco te worden afgewerkt. Het product is bij uitstek geschikt voor renovatie werkzaamheden in horeca, winkel- en openbare ruimtes, en heeft prachtige kleuren in het assortiment.

net-stoopen-en-meeus-folder-stuc-deco-gratis

 

In deze woning hebben we een winter vloer gemaakt op de gehele begane grond en twee badkamers gemaakt, Een met een Concrete kleur combinatie en een met op de wanden Wool en op de vloer Mari kleur. Fotoos kan je bekijken op de projecten pagina

Stucdeco is onder andere geschikt voor:

  1. Badkamers – Stucdeco wordt veel toegepast in badkamers, het product is zeer geschikt voor natte ruimtes.
  2. Keukens -Denk bijvoorbeeld aan een wand in de keuken achter het aanrecht of de plek waar gekookt wordt.
  3. Vloeren – zoals cementdekvloeren, tegel of plavuizen vloeren kunnen met StucDeco worden afgewerkt.
  4. Meubels – Prachtige unieke afwerking ook geschikt voor o.a. tafelbladen, meubels of een schouw.
  5. Winkelrenovaties – Het product is bij uitstek geschikt voor renovatie werkzaamheden in horeca, winkel- en openbare ruimtes
  6. Interieurafwerkingen – Stucdeco kan worden toegepast op elke stabiele ondergrond zoals muren en vloeren.

De kleur is bepalend om een specifieke sfeer in het interieur te realiseren en daar kunt u bij de keuze voor Stucdeco natuurlijk rekening mee houden. Er zijn werkelijk tientallen kleuren om een keuze uit te maken. Zo is er altijd een kleur beschikbaar die perfect aansluit bij de sfeer die u in het interieur wenst te realiseren.

Ecowonen is niet aansprakelijk voor kleurverschillen in aangeboden staal en eindresultaat, de tekening kan drukker of rustiger gemaakt worden door de manier van opzetten alleen niet volgens een bepaald patroon of tekening, de producten die we verwerken zijn van hoge kwaliteit, Je kan bij ons dus een objectief en zo eerlijk mogelijk advies verwachten. Maar wij zijn er niet aansprakelijk wanneer het resultaat in de tekening niet geheel naar wens is.

Wil je meer weten over Stucdeco toepassingen in je interieur?

Stuur een mail naar info@ecowonen.net of neem telefonisch kontakt met ons op

Telefoon 0575-779.729 of mobiel 06-154.299.78

Direct advies