De badkamer, vloer begane grond en binnenwanden in deze woning in Oosterbeek hebben we afgewerkt met een unieke marmerachtige betonlook.  Stucdeco geeft badkamers een prachtige look en het is ook zeer milieuvriendelijk. Bovendien is het in vergelijking tot andere toepassingen ook nog eens zeer betaalbaar.

Wall to floor, maken we zo niet in 9 arbeids gangen zoals andere producten, maar in 5 arbeids gangen, en omdat het om een kalkproduct gaat is er een uitstekende doorlooptijd. (Doorlooptijd is een term die bij projecten wordt gebruikt als tijdsaanduiding van begin tot eind van een bepaald proces).

Stucdeco kan worden toegepast op elke stabiele ondergrond. Muren, vloeren maar ook op keukenbladen en meubels. Het aanbrengen van Stucdeco wordt door vakmensen uitgevoerd die hiervoor speciaal zijn opgeleid. Zij weten exact hoe het product verwerkt wordt en wat de eventueel voorbereidende werkzaamheden zijn om de ondergrond te prepareren zodat een goede Stucdeco afwerking wordt verkregen.

Stucdeco wordt veel toepast in badkamers en keukens. Het product is zeer geschikt voor natte ruimtes en ondergronden die goed schoon maakbaar moeten zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan een wand in de keuken achter het aanrecht of de plek waar gekookt wordt. Vloeren zoals cementdekvloeren, tegel of plavuizen vloeren kunnen met Stuc deco worden afgewerkt. Ook vloeren met vloerverwarming zijn geschikt om met Stucdeco te worden afgewerkt. Het product is bij uitstek geschikt voor renovatie werkzaamheden in horeca, winkel- en openbare ruimtes, en heeft prachtige kleuren in het assortiment.

 

net-stoopen-en-meeus-folder-stuc-deco-gratis

 

In deze woning hebben we een Celadon vloer gemaakt op de gehele begane grond  en de binnenwanden in een andere toon Celadon en de badkamer gemaakt,  met een Concrete kleur combinatie. Foto’s kan je bekijken op de projecten pagina

Stucdeco is onder andere geschikt voor:

  1. Badkamers – Stucdeco wordt veel toegepast in badkamers, het product is zeer geschikt voor natte ruimtes.
  2. Keukens -Denk bijvoorbeeld aan een wand in de keuken achter het aanrecht of de plek waar gekookt wordt.
  3. Vloeren – zoals cementdekvloeren, tegel of plavuizen vloeren kunnen met StucDeco worden afgewerkt.
  4. Meubels – Prachtige unieke afwerking ook geschikt voor o.a. tafelbladen, meubels of een schouw.
  5. Winkelrenovaties – Het product is bij uitstek geschikt voor renovatie werkzaamheden in horeca, winkel- en openbare ruimtes
  6. Interieurafwerkingen – Stucdeco kan worden toegepast op elke stabiele ondergrond zoals muren en vloeren.

De kleur is bepalend om een specifieke sfeer in het interieur te realiseren en daar kunt u bij de keuze voor Stucdeco natuurlijk rekening mee houden. Er zijn werkelijk tientallen kleuren om een keuze uit te maken. Zo is er altijd een kleur beschikbaar die perfect aansluit bij de sfeer die u in het interieur wenst te realiseren.

Ecowonen is niet aansprakelijk voor kleurverschillen in aangeboden staal en eindresultaat, de tekening kan drukker of rustiger gemaakt worden door de manier van opzetten alleen niet volgens een bepaald patroon of tekening, de producten die we verwerken zijn van hoge kwaliteit, Je kan bij ons dus een objectief en zo eerlijk mogelijk advies verwachten. Maar wij zijn er niet aansprakelijk wanneer het resultaat in de tekening niet geheel naar wens is.

Wil je meer weten over Stucdeco toepassingen in je interieur?

Stuur een mail naar info@ecowonen.net of neem telefonisch kontakt met ons op

Telefoon 0575-779.729 of mobiel 06-154.299.78

Direct advies