NEEM CONTACT OP

We horen graag van je

Offerte nodig ?

Als je een transparante, heldere en vrijblijvende offerte wil ontvangen, nodigen we je uit zoveel mogelijk informatie te leveren via het onderstaande formulier. Zonder goede tekeningen, fotomateriaal en/of werkomschrijvingen kunnen we je helaas niet helpen. Op alle offertes zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Wil je meer informatie

Een stap kan zijn dat wij bij jou de situatie komen opnemen, of dat we een afspraak maken om voorbeelden te laten zien en de mogelijkheden te bespreken. Dat kan bij ons in de Studio (alleen op afspraak) of bij je thuis.

We kunnen je ook uitnodigen om op een lopend of net afgerond project te komen kijken en horen graag waar je mee geholpen bent. Voor een kleuren, materiaal of technisch advies kan er iemand langs komen. Hier zijn kosten aan verbonden. (Informeer naar de voorwaarden).

We zijn ook actief op social media dus wil je in contact met ons blijven en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ecologisch bouwen volg ons dan op Facebook of Instagram

Desgewenst kunnen er handgemaakte kleurstalen gemaakt worden van de kalk en leemproducten waar we mee werken en deze naar je opsturen. de kosten hiervoor zijn:

Handgemaakte kleurstaal kalk of leem 30 x 30 cm – € 34,95 p/st 

Handgemaakte vloerstaal in kalk 60 x 60 cm – € 69,95 p/st       

Samenwerken

We vinden het belangrijk om voldoende aandacht te geven aan onze opdrachtgevers.  in het onderstaande overzicht vindt je de beschikbare tijd die we nog hebben de aankomende periode.

Mail info@ecowonen.net

Mobiel 06-15429978 

0%

We zitten helemaal vol. Er is geen gelegenheid in het 3e kwartaal van 2024 werkzaamheden uit te voeren vraag naar de mogelijkheden en plan je werkzaamheden in bij ons voor later dit jaar

21%

Gelegenheid om in het 4e kwartaal van 2024 opdrachten aan te nemen, We kunnen een afspraak maken om je wensen kenbaar te maken, laat zo veel mogelijk informatie achter voor een heldere offerte

78%

Gelegenheid om in het 1e kwartaal van 2025 opdrachten aan te nemen, We kunnen een afspraak maken om je wensen kenbaar te maken, Hou rekening met drukte in de sector.