Wat is er nou lekkerder dan spelen met klei

vraag offerte

Peter van Hemert

Ecowonen is opgericht in 1997, vanuit de behoefte om duurzaam en natuurlijke materialen te gebruiken in de afbouwsector, Sindsdien is Ecowonen het adres voor hoogwaardig en duurzaam stucwerk in Oost Nederland en omstreken. Ecowonen heeft 20 jaar ervaring in het ecologisch, circulair, Bio Based en duurzaam bouwen met specialismen in leem en kalk op bijvoorbeeld Kalkhennep, Strobouw en Houtskelet bouw woningen, En bedreven in renovaties van boerderijen.

Het werken met natuurlijke materialen en de ontwikkelingen op het gebied van ecologisch bouwen staan niet stil, en bieden eindeloze mogelijkheden, Strobouw en Kalkhennep woningen zijn niet meer weg te denken uit het bouwen anno nu. door op de hoogte te blijven via workshops en opleidingen kunnen wij de werkzaamheden aan je woning goed uitvoeren.

Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel, net als de relatie met onze klanten. Gedurende het hele proces werken we dan ook intensief samen, om zo jou wensen naar voldoening te realiseren. Mocht je tijdens het proces nog op andere inzichten komen, dan kunnen wij snel schakelen en samen met je andere wegen inslaan.

Wij focussen ons voornamelijk op leem stucwerk, kalk stucwerk, na- isoleren, waterdichte badkamers, woonvloeren, kalkverf en kalei werkzaamheden, exclusieve hamman sauna’s, en speciaal buiten stucwerk in tuinen

Gezonde afwerking staat voorop, Want uiteindelijk ben je beter af met ecologische of chemisch neutrale producten met goede thermische, ademende en vocht regulerende eigenschappen, bijvoorbeeld leem of kalkproducten. Hierdoor hebben wij in ieder geval veel plezier in het werk, en jij veel comfort in de woning.

Historie

Ecowonen is ruim 19 jaar geleden opgezet door Peter van Hemert die zich al meer dan 15 jaar volledig op het werken met natuurlijke producten stortte, mede omdat je hier veel meer creativiteit in kwijt kan. In al deze jaren heeft hij veel ervaring opgedaan en producten kunnen selecteren waar hij nu veel mee werkt. Door zijn enthousiasme en passie voor het vak wil Peter zich constant blijven ontwikkelingen. Zo volgt hij regelmatig cursussen bij leveranciers en geeft een paar keer per jaar een seminar en organiseert hij ook het Bonte Aarde festival om zowel bedrijven als particulieren met natuurlijke producten te leren werken. Hierdoor blijft de kennis bij Ecowonen altijd actueel

Een bewuste keuze kan je altijd maken!…

neem contact op