Kleurrijke Stucdeco badkamer in Zutphen

In deze badkamer in Zutphen zijn we over het bestaande tegelwerk gegaan, er is eerst een elektrische vloerverwarming aangebracht op de oude tegelvloer die we ge-egaliseerd hebben en later afgewerkt met Stucdeco, Ook de wanden hebben we voorgezet met R1 van Ardex en daarna met Stucdeco afgewerkt in de kleuren Wool en Bluestone. Een heel kleurrijke stucdeco badkamer

Stuc Deco is een slijtvaste reinigbare afwerking en wordt toegepast op muren en vloeren. Het is een heel dun laagje kalk met pigment (kleurstof) dat door een uniek proces versteend. De stukadoor brengt als het ware een laagje natuursteen aan. Zo krijgt u een unieke ambachtelijke afwerking.

Stuc Deco kan worden toegepast op elke stabiele ondergrond. Muren, vloeren maar ook op keukenbladen en meubels. Het aanbrengen van Stuc Deco wordt door vakmensen uitgevoerd die hiervoor speciaal zijn opgeleid. Zij weten exact hoe het product verwerkt wordt en wat de eventueel voorbereidende werkzaamheden zijn om de ondergrond te prepareren zodat een goede Stuc Deco afwerking wordt verkregen.

Stuc Deco wordt veel toepast in badkamers en keukens. Het product is zeer geschikt voor natte ruimtes en ondergronden die goed schoon maakbaar moeten zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan een wand in de keuken achter het aanrecht of de plek waar gekookt wordt. Vloeren zoals cementdekvloeren, tegel of plavuizen vloeren kunnen met Stuc Deco worden afgewerkt. Ook vloeren met vloerverwarming zijn geschikt om met Stuc Deco te worden afgewerkt. Het product is bij uitstek geschikt voor renovatie werkzaamheden in horeca, winkel- en openbare ruimtes.

De grote voordelen van Stuc Deco in bouw of verbouwfase
• Bestaande ondergronden zoals tegels kunnen blijven zitten. Dit bespaart kosten voor breken en afvoer van puin plus natuurlijk minder herrie en stof.
• Doordat de laagdikte zeer gering is kunnen bij renovaties bestaande deuren en plinten intact worden gelaten.
• Er kan snel en effectief een totale renovatie worden uitgevoerd. U zit niet lang in de rommel.

De grote voordelen van Stuc Deco in het gebruik
• Prachtige unieke afwerking
• Milieuvriendelijk
• Slijtvast en sterk
• Onderhoudsarm
• Goed reinig baar (Speciale Stuc Soap)

Kleuren
De kleuren van Stuc Deco zijn stuk voor stuk uniek en worden gemaakt met natuurlijke pigmenten. Aarde kleuren en natuursteenkleuren kunnen in verschillende nuances worden toegepast.krijgt van de mogelijkheden. Beschouw Stuc Deco afwerking als een afwerking met natuursteen, elke vierkante meter is uniek.

Bekijk hier de kleurkaart Stuc Deco kleuren

Wil meer weten over Stucdeco of  ander decoratief stucadoors werk in uw badkamer?

Ecowonen heeft de expertise uw badkamer te voorzien van de meest prachtige afwerkingen die nu in omloop zijn. Zoals:

Wil je graag een offerte of heb je interesse in advies, mail naar info@ecowonen.net of bel met Peter van Hemert op 06-15429978

Direct advies

 

 

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?