Waarom natuurlijke materialen

Uiteindelijk ben je beter af met ecologische of chemisch neutrale producten en goede thermische, ademende of vochtregulerende eigenschappen. bijvoorbeeld leem, klei of kalkproducten. Ze dragen wezenlijk bij aan je eigen leefcomfort, daarnaast zijn duurzame en ecologische materialen minder belastend in het productieproces, Je voelt het verschil zodra je een ruimte binnenkomt, Ook werken veel materialen bevorderend tegen lichamelijke klachten.

Een bewuste manier van leven gaat prima samen met comfortabele en stijlvol interieur zonder afbreuk te doen aan de manier waarop we leven, Er is ondertussen een groot aantal cradle to cradle, ecologische en natuurlijke materialen in omloop op het gebied om een nieuw en modern interieur kunt creëren. Mocht je dat via ons niet kunnen vinden dan bieden we het best mogelijke alternatief aan.

Richt je huis in met spullen van natuurlijke en duurzame materialen zoals bijvoorbeeld leer, kurk, leem, kalk, wol, linnen, jute, etc. Ecowonen is op de hoogte van de laatste en nieuwste materialen op interieur gebied en kan je hierover adviseren.

Bekijk onze projecten Direct advies