Decoratief
Van glans tot roest

Portfolio

Decoratieve toepassingen

Decoratieve afwerkings technieken, zoals Marmorino, Crustal, Roestique, Verometal, maar ook speciale technieken met leem of kalk kunnen we voor je uitvoeren

Waarom speciale technieken 

De mooiste tekening in het eindresultaat, van Vintage look tot Raw, van klassiek tot modern, van glans tot roest, wij kunnen het voor je make. Altijd een eye-catcher in huis voor een speciaal ornament, of dat ene muurtje

Fraai eindresultaat

Iets speciaals, voor jou alleen gemaakt, jou kleurkeuze en uitvoerings techniek

Voorbereiding

belangrijk voor het eindreultaat

Kies je materiaal

Stoopen en Meeus, Novacolor, Verometal

Technieken

Imitaties, leem en kalk bieden zo veel mogelijkheden

Resultaat

Authentiek, rustiek en uniek

Interesse?

Start je decoratieve afwerking project met ons.

Werken met decoratieve materialen aan je woning valt nog steeds binnen het 9% BTW tarief voor woningen particulier bewoond en ouder dan 2 jaar.

Meer informatie nodig? of heb je interesse in een offerte mail dan naar info@ecowonen.net

Bel direct

Stijl

Onze wortels liggen in de decorbouw

Toe aan een make over ?

Wil je meer dan alleen maar effen muren? Kies voor decoratieve verf of stuctechnieken om wat meer cachet te geven aan je muren.

Als je liever op veilig speelt, kan je kiezen voor een accentmuur als blikvanger in de woonkamer, keuken of slaapkamer. We kunnen heel veel decoratieve afwerkingen voor je uitvoeren

Er is een legio aan mogelijkheden die we graag voor je uitvoeren. Wij begrijpen dat iedereen andere wensen, behoeften en verwachtingen heeft bij het aanbrengen van decoratief stucwerk. Daarom bieden wij vele mogelijkheden bij het op decoratieve wijze stuccen van uw wanden. Wij kunnen uw wanden bijvoorbeeld het effect van glad marmer geven met de technieken uit Italië, maar wij kunnen ook een steenachtig effect aan uw muren geven met bijvoorbeeld instinto. Zeker als u een reliëf achtige afwerking en een vrij robuuste structuur mooi vindt, is deze stuctechniek een aanrader.

Wil jij een offerte in decoratief werk?

Voor een duidelijke prijsopgaaf moeten we altijd het werk kunnen zien op lokatie in verband met ondergronden, voorbereidingen etc.

Kleur

zijn natuurlijke tonen

Een veelvoud aan mogelijkheden met decoratieve afwerkingen

Wij hebben een passie voor bijzondere, decoratieve wandafwerking en in het bijzonder de effecten die met kleur en structuur mogelijk zijn en weten wij als geen ander wat verf, stuc en kleur voor je kunnen doen.. Het geeft iedere omgeving een originele en unieke uitstraling, Het is perfect geschikt voor woningen, bedrijven, showrooms of buitenruimtes, zoals terrassen, restaurants, winkels of winkelcentra.

Roest imitatie

Past uitstekend in het stoere, hedendaagse interieur waarin natuurlijke materialen en spannende combinaties van hout en staal een krachtige basis vormen. Een roestwand of roest-accessoire combineert bovendien prachtig met pure tinten als zand en grijs een hele fraaie decoratieve afwerking.

Crustal

Deze minerale wanddecoratie en decoratieve afwerking creëert muren met structuur en karakter. Crustal ziet er niet alleen authentiek uit, maar voelt ook echt aan en brengt de harmonie van de natuur naar binnen.

Metalstuc

Is een nieuwe luxe afwerking voor vloer, wand en object. Deze stuclaag van circa 1,5 mm op metaalbasis is verkrijgbaar in basisvarianten: Messing, Koper, Brons, Zink, Aluminium, Tin, IJzer en de bewerkingen Roest en Groen Oxide.

De materialen zijn ook onderling te combineren waardoor vele verschillende effecten en kleur schakeringen mogelijk zijn