Betonlook aanrechtblad Harfsen

In Harfsen maken we momenteel van een oud houten keukenblad een nieuw betonlook aanrechtblad in Stucdeco van Stoopen & Meeûs in de mooie “Winter” kleur. Het systeem is opgebouwd uit 5 lagen en geeft een mooi industrieel effect met de hardheid van beton.

keuken

Betonlook aanrechtbladen maken we voor alle merken keukens. Betonlook aanrechtbladen zijn zeer geschikt voor de keukens doordat de werkbladen veel lichter van gewicht zijn dan echt betonnen aanrechtbladen. Dit is de reden dat betonlook bladen vaak wordt gebruikt als aanrechtblad. De aanrecht bladen die wij realiseren worden vaak op keukens geplaatst. We realiseren aanrechtbladen Stucdeco, Betoncire of Beal Mortex .

net-stoopen-en-meeus-folder-stuc-deco-gratis

Voordelen van betonlook aanrechtblad

Het grote voordeel van betonlook aanrechtblad of werkblad is dat ze veel lichter zijn dan echt betonnen bladen. Een ander groot voordeel is ten opzichte van een echt betonnen aanrechtblad dat het dicht van structuur is en niet vlek gevoelig is. De betonlook bladen zijn waterdicht en vlekbestendig en zeer hygiënisch. Daarbij is het blad slijtvast en in vele kleuren te verkrijgen. Elk blad is uniek door zijn beton tekening.

Bestaand aanrechtblad

Bestaand aanrecht bekleden met betonstuc is in vele gevallen mogelijk maar om er zeker van te zijn dat uw blad ook bekleed kan worden, neem contact op met ons. Het is ook mogelijk om bij u thuis het blad met beton stuc of concrete aan te brengen op uw huidige aanrechtblad. Vraag naar de mogelijkheden. Er is veel mogelijk!

Nieuw betonlook aanrechtblad

Heeft u een nieuwe keuken gekocht en wilt u graag een betonlook aanrecht blad dan bent u bij ons op het juiste adres. U kunt in onze werkplaats de juiste kleur kiezen die het mooiste past bij uw keuken. Wij kunnen de bladen in alle maten maken, ook naadloos bij u thuis. Informeer naar de mogelijkheden.

Ieder aanrechtblad is uniek door de tekening van de stucdeco, Beton cire of Beal Mortex betonlook

Ieder blad is uniek doordat de bladen handmatig worden vervaardigd. Ieder blad heeft zijn eigen beton tekening wat het blad buitengewoon prachtig maakt.

Kies de stijl die je wilt

De betonlook, Beton Cire of Stucdeco is toepasbaar in verschillende stijlen. Met de juiste combinaties en accessoires creëer je zelf de stijl die je wilt

De kleur is bepalend om een specifieke sfeer in het interieur te realiseren en daar kunt u bij de keuze voor Beton Cire of Stucdeco natuurlijk rekening mee houden. Er zijn werkelijk tientallen kleuren om een keuze uit te maken. Zo is er altijd een kleur beschikbaar die perfect aansluit bij de sfeer die u in het interieur wenst te realiseren.

Ecowonen is niet aansprakelijk voor kleurverschillen in aangeboden staal en eindresultaat, de tekening kan drukker of rustiger gemaakt worden door de manier van opzetten alleen niet volgens een bepaald patroon of tekening, de producten die we verwerken zijn van hoge kwaliteit, Je kan bij ons dus een objectief en zo eerlijk mogelijk advies verwachten. Maar wij zijn er niet aansprakelijk wanneer het resultaat in de tekening niet geheel naar wens is.

Wil je meer weten over Stucdeco of Beton Cire meubel toepassingen in je interieur?

Stuur een mail naar info@ecowonen.net of neem telefonisch kontakt met ons op

Telefoon 0575-779.729

Mobiel Peter 06-15429978

Mobiel Rene 06-10303130

Direct advies
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?