Landelijke badkamer in Keijenborg

Gestart met de badkamer afwerking in Stucdeco landelijke stijl in Keijenborg, voor Johan Schellekens Stukadoorswerken, Stucdeco is een slijtvaste reinig bare afwerking en wordt toegepast op muren en vloeren. Het is een heel dun laagje kalk met pigment dat door een uniek proces versteend. We brengen als het ware een laagje natuursteen aan. Zo krijgt u een unieke ambachtelijke afwerking.

Stucdeco | Unieke afwerking voor muren en vloeren

De Inspiratie voor Stucdeco komt voort uit de paar duizend jaar oude kalktechniek van Tadelakt. Met kalk en zeep werd in badhuizen en stoombaden een waterdichte laag gecreëerd. De laag was stootvast doordat deze met een halfedelsteen werd gepolijst. Dit proces was zeer arbeidsintensief en ook het onderhoud moest zeer regelmatig plaatsvinden. Het resultaat was een stootvaste marmerachtige afwerking. Omdat het hier om puur handwerk ging was geen enkel oppervlak hetzelfde. Stucdeco combineert deze zeer oude traditie van authentieke afwerkingen met onze vraag naar een uniek resultaat en zeer goede eigenschappen. De afwerking is slijt- en stootvast, onderhoudsarm en goed reinigbaar. Afhankelijk van de methode van verwerken en kleuring kan met Stucdeco een authentieke tadelakt look verkregen worden maar ook een strakke betonlook behoort tot de mogelijkheden.

StucDeco is een slijtvaste reinigbare afwerking en wordt toegepast op muren en vloeren. Het is een heel dun laagje kalk met pigment (kleurstof) dat door een uniek proces versteend. De stukadoor brengt als het ware een laagje natuursteen aan. Zo krijgt u een unieke ambachtelijke afwerking.

De voordelen van Stucdeco

  • Bestaande ondergronden zoals tegels kunnen blijven zitten. Dit bespaart kosten voor breken en afvoer van puin plus natuurlijk minder herrie en stof.
  • Doordat de laagdikte zeer gering is kunnen bij renovaties bestaande deuren en plinten intact worden gelaten.
  • Er kan snel en effectief een totale renovatie worden uitgevoerd. U zit niet lang in de rommel

De voordelen van Stucdeco in het gebruik

  •  Prachtige unieke afwerking
  • Milieuvriendelijk
  • Slijtvast en sterk
  • Onderhoudsarm
  • Goed reinigbaar (Speciale StucSoap)

Kleuren

net-stoopen-en-meeus-folder-stuc-deco-gratis

De kleuren van Stucdeco zijn stuk voor stuk uniek en worden gemaakt met natuurlijke pigmenten. Aarde kleuren en natuursteenkleuren kunnen in verschillende nuances worden toegepast. Kom kijken op een van onze projecten zodat u een beeld krijgt van de mogelijkheden. Beschouw Stucdeco afwerking als een afwerking met natuursteen, elke vierkante meter is uniek.

Kies de stijl die je wilt

De betonlook, Beton Cire of Stucdeco is toepasbaar in verschillende stijlen. Met de juiste combinaties en accessoires creëer je zelf de stijl die je zelf wil

De kleur is bepalend om een specifieke sfeer in het interieur te realiseren en daar kunt u bij de keuze voor Beton Cire of Stucdeco natuurlijk rekening mee houden. Er zijn werkelijk tientallen kleuren om een keuze uit te maken. Zo is er altijd een kleur beschikbaar die perfect aansluit bij de sfeer die u in het interieur wenst te realiseren.

Ecowonen is niet aansprakelijk voor kleurverschillen in aangeboden staal en eindresultaat, de tekening kan drukker of rustiger gemaakt worden door de manier van opzetten alleen niet volgens een bepaald patroon of tekening, de producten die we verwerken zijn van hoge kwaliteit, Je kan bij ons dus een objectief en zo eerlijk mogelijk advies verwachten. Maar wij zijn er niet aansprakelijk wanneer het resultaat in de tekening niet geheel naar wens is.

Wil je meer weten over Stucdeco of Beton Cire vloer toepassingen in je interieur?

Stuur een mail naar info@ecowonen.net of neem telefonisch kontakt met ons op

Telefoon 0575-779.729 of mobiel 06-154.299.78

Wil ik ook
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?