Ruige leem muur in Zelhem

Leemstuc kleuren

 

In Zelhem gaan we op een lange huiskamer wand een ruige leem afwerking maken, betonlook, RAW, geschuurd, stucco of opengekrapt. Het kan allemaal met de versterkte kleurleem Yosima Designstuc van Claytec.

Naast de bouw fysische eigenschappen van leem, heeft leem ook een hoog decoratief gehalte.

Een veelvoud aan mogelijkheden met decoratieve afwerkingen

Wij hebben een passie voor bijzondere, decoratieve wandafwerking en in het bijzonder de effecten die met kleur en structuur mogelijk zijn en weten wij als geen ander wat verf, stuc en kleur voor je kunnen doen.. Het geeft iedere omgeving een originele en unieke uitstraling, Het is perfect geschikt voor woningen, bedrijven, showrooms of buitenruimtes, zoals terrassen, restaurants, winkels of winkelcentra.

Toe aan een make-over ?

Wil je meer dan alleen maar effen muren? Kies voor decoratieve verf of stuctechnieken om wat meer cachet te geven aan je muren. Als je liever op veilig speelt, kan je kiezen voor een accentmuur als blikvanger in de woonkamer, keuken of slaapkamer. We kunnen heel veel decoratieve afwerkingen voor je uitvoeren

Er is een legio aan mogelijkheden die we graag voor je uitvoeren. Wij begrijpen dat iedereen andere wensen, behoeften en verwachtingen heeft bij het aanbrengen van decoratief stucwerk. Daarom bieden wij vele mogelijkheden bij het op decoratieve wijze stukadoren van uw wanden. Wij kunnen uw wanden bijvoorbeeld het effect van glad marmer geven met de technieken uit Italië, maar wij kunnen ook een steenachtig effect aan uw muren geven met bijvoorbeeld Yosima designstuc. Zeker als u een reliëfachtige afwerking en een vrij robuuste structuur mooi vindt, is deze stuctechniek een aanrader.

Kleuren in Yosima designstuc

 

Wil jij een offerte in decoratief werk met leem of kalk
Voor een duidelijke prijsopgaaf moeten we altijd het werk kunnen zien op lokatie in verband met ondergronden, voorbereidingen etc.

Telefoon 0575-779.729 of mobiel 06-154.299.78

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?