StucDeco badkamer in Zutphen

StucDeco is een slijtvaste reinigbare afwerking en wordt toegepast op muren en vloeren. Het is een heel dun laagje kalk met pigment (kleurstof) dat door een uniek proces versteend. We brengen als het ware een laagje natuursteen aan. Zo krijgt je een unieke ambachtelijke afwerking, Dit is wel een hele gave kleur badkamer.

Wil je graag badkamer stucwerk toepassen in je woning?

Het is niet zo dat je elk soort stucwerk kunt toepassen in de badkamer. Om te stucen in vochtige ruimten zijn speciale producten ontwikkeld.

Stuc Deco is zo’n hoogwaardig, decoratief en waterdicht mineraal product om vloeren en wanden af te werken. Het kan in je interieur op elke stevige en stabiele ondergrond zoals beton, dekvloer, trappen aangebracht worden, maar ook op sanitaire elementen, tafel- en keukenbladen. StucDeco is een materiaal van Stoopen & Meeûs

Werken met StucDeco of StucGranito is voor ons dagelijkse kost, deze afwerking lijkt het meest op een orginele tadelakt look, maar is harder en sterker.

We moeten altijd de wanden van de badkamer ruimtes voorbewerken met een raapmortel, het uitvlakken van de muren en plaatsen van stucprofielen kost veel tijd, nisjes in de douchehoek, rondom deuren en kozijnen, neggen en dagkanten, stucprofielen tegen een houten plafond. We moeten er alles aan doen om het badkamer stucwerk in StucDeco niet te laten scheuren. Een stabiele en bewapende ondergrond is daarbij zeer belangrijk

Kleuren

Start een StucDeco project met ons

Werken met StucDeco aan uw woning valt nog binnen het 9% BTW  tarief voor woningen particulier bewoond en ouder dan 2 jaar. Studio Ecowonen neemt opdrachten met StucDeco in alle disciplines, We passen het niet meer toe in douche ruimtes op de vloer.

We komen vooraf eerst kijken naar de werkplek om de situatie goed te beoordelen.

Meer informatie nodig? of heb je interesse in een offerte mail dan naar info@ecowonen.net

Of bel met Peter van Hemert 06-154.299.78

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Hoe kan ik je helpen?